Steril Otthon

Steril szobák kialakítása, ózonos és hidegköd generátoros fertőtlenítés, atkamentesítés, kárpit- és szőnyegtisztítás, matrac kezelés



Bemutatkozás:

A Steril Otthon szolgáltatásai közé tartozik a steril szobák kialakítása, atkamentesítés, gépjármű kezelés, fertőtlenítés, valamint sterilizálás és fertőtlenítés közületeknek.

STERIL SZOBÁK KIALAKÍTÁSA:
Steril szobára azoknak a betegséggel küzdő felnőtteknek, illetve gyermekeknek van szüksége, akiknek az immunrendszere a gyógykezelések, beavatkozások során legyengült. Ilyen kezelés lehet a kemoterápia, sugárkezelés, vagy a csontvelő- és egyéb szervi transzplantáció. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a hozzátartozók számára a kórházi tájékoztatást követően is nehézséget okoz a sterilebb környezet kialakítása, illetve hogy miként kell megtervezni egy steril szobát. Célunk, hogy az amúgy is nehéz helyzetben ezt a terhet levegyük az Ön válláról! A legkorszerűbb eszközökkel, eljárásokkal dolgozunk, melyeket független, nemzetközi laboratóriumok teszteltek és minősítettek.

ATKAMENTESÍTÉS:
Sok ember úgy gondolja, hogy a lakás padlóján, a bútorokon időről-időre megjelenő, szabad szemmel is jól látható por okozza az allergiát. Ebből kifolyólag azt feltételezik, hogy egy jó alapos takarítással meg is szabadulhatnak a tüneteiktől, holott a helyzet ennél jóval bonyolultabb. A valóságban nem a por, hanem a velünk élő, szabad szemmel nem látható élőlények jelentik az igazi problémát az allergiás, asztmás emberek számára. A poratka kedveli a meleg, párás környezetet, emiatt az otthoni környezetben kedvező feltételeket talál. Legnagyobb mennyiségben az ágyban, matracban, kárpitozott bútorokban, valamint szőnyegekben fordul elő. A matracok, ágyak, kanapék atkamentesítését egy speciális, kimondottan erre a célra kifejlesztett géppel végezzük. A RayClean egy szabadalmaztatott technológia, mely szárazon végzi el a kezelést. Mindenképpen javasoljuk ezután a nedves tisztítást is, hiszen a matrachuzatok vagy nem, vagy csak nagyon nehezen levehetők. Ebben a fázisban az egyéb szennyeződésektől is megtisztítjuk a kezelt felületet, legyen az kávé, zsírszennyeződés és egyéb foltok.

GÉPJÁRMŰ ÓZONKEZELÉS, FERTŐTLENÍTÉS:
A kórházból hazatérő beteg első kapcsolata a külvilággal az autó lesz, amellyel családtagjai haza szállítják. A beteg hozzátartozónk számára a gépjármű potenciális veszélyforrás, ezért fertőtlenítése létfontosságú feladat. Az eljárás során kizárólag a belső teret tisztítjuk, fertőtlenítjük. Első lépésként por, atka (RayClean Technológia) és ha kell, állatszőr mentesítjük az utasteret, valamint a csomagtartót. Ezt követően a műszerfal, oldalkárpitok és az ablakok következnek. Majd melegvizes, fertőtlenítő mélytisztítással kitisztítjuk az összes ülést, beleértve a vezető helyét is! Ezután a komplett belső teret Kliniko-Med (az egészségügyben – kórházak, rendelők – használt) fertőtlenítőszerrel kezeljük, a betegellátásban és járványügyi gyakorlatban alkalmazott fertőtlenítő eljárások szerint.

FERTŐTLENÍTÉS:
A mikrobiológiai tisztaság fertőtlenítő szerekkel és az otthoni gépekkel végzett takarítással nem érhető el. A fertőtlenítés történhet ózonos fertőtlenítéssel, tisztító és fertőtlenítő szerekkel, valamint hidegköd generátorral.
Az ózonos kezelés rendkívül hatékony, gyors megoldás a kórokozó mentes környezet megteremtésében. A kezelést követően nincs semmilyen káros vegyszermaradék, melléktermék, csak a tiszta levegő.
A hidegköd az egyik legjobb hatásfokú fertőtlenítési eljárás, amely ideális nagyobb terekben, gyermek játszóházakban, várótermekben, lépcsőházakban.
Az általunk (felmosáshoz, lemosáshoz, kárpit-, szőnyeg-, wc-tisztításhoz, szanitertisztításhoz, áztató tisztításhoz vagy textíliák mosásához, valamint a hidegköd generátorokban) használt fertőtlenítő szerek mindegyike rendelkezik a szükséges hatósági bizonyítványokkal.

STERILIZÁLÁS, FERTŐTLENÍTÉS KÖZÜLETEKNEK:
Céges partnereinknek elsősorban a fertőtlenítés és sterilizálás terén szeretnénk segítséget nyújtani. Célunk kimondottan olyan mikro- és kisvállalkozásoknak segíteni, ahol fontos a környezet, kiemelkedő a szolgáltatás minősége, de a sterilizálás, a sterilebb tér kialakítása sokszor már erejükön felüli teljesítményre kényszeríti őket. Az ő vállukról szeretnénk levenni a fertőtlenítés, a sterilizálás okozta terheket. A szolgáltatást igénybe vehetik: exclusive barber shopok, fodrász szalonok, műköröm építők, szépség stúdiók, szoláriumok, orvosi magánpraxisok, különböző edző- és fitness termek (spinning, kondi, cardio, egyéb), gyermek játszóházak.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7600 Pécs, Melinda u. 15.  
térkép »

Telefonszám:

+36 30 207 4867

Fax szám:

E-mail cím:

info@sterilotthon.hu

Weboldal(ak):