Dorina Apartman

Pihenés látnivalókban, programlehetőségekben gazdag környéken

Bemutatkozás:

A Harkány központjában, a Fürdőktől 120 m-re lévő társasház csendes udvari szárnyában elhelyezkedő összkomfortos apartmanunk egész évben fogadja a gyógyulni, pihenni, kikapcsolódni érkező kedves vendégeit. A 40 négyzetméteres üdülőlakás egy-két gyermekes családoknak, házaspároknak ideális üdülési lehetőséget biztosít.

Az apartman önellátásra berendezett, jól felszerelt konyhával, fürdőszobával rendelkezik. A tágas nappali otthonosan berendezett. A hálófülkében két heverő, a nappaliban + 2 fő számára van alvási lehetőség. Déli fekvésű, napsütéses terasz is tartozik az apartmanhoz.

Parkolási lehetőség zárt udvarban.

50 méteren belül reggelizési lehetőség, pékség, éttermek, kávézó, pizzéria és egyéb szolgáltatások.

SZÉP-kártyával (OTP, MKB és K&H) is lehet fizetni, kivéve az id.forg.adó, ez csak kp-ben fizethető! Erzsébet AJÁNDÉK utalvánnyt is elfogadunk!


SZÓRAKOZÁSI ÉS PROGRAMLEHETŐSÉGEK

Harkány Magyarország egyik legjelentősebb gyógyhelye. A monda szerint az ördög felszántotta a Szársomlyó-hegyet és ekéje nyomán kénes víz tört fel. Olyan víz, amely világon egyedül tartalmaz gáz formájában oldott szulfidiont, és már 200 éve nemzetközi hírű gyógyhellyé teszi a Pécstől 25 km-re lévő üdülővárost.

A legközelebbi fürdőbejárat az apartmantól mindössze 120 méter!

A környéken is sok-sok programlehetőség kínálkozik: Drávai hajózás (harkányi szervezés), Siklósi vár és SPA, villányi borkóstolás és szoborpark, Máriagyűdi kegyhely és 2011. tavaszától a magyar Camino zarándokút végállomása, drávamenti kazettás templomok, s Pécs, a megyeszékhely 26 km-re van mindössze.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7815 Harkány, Kossuth L. u. 8.  
térkép »

Telefonszám:

+36 70 298 4760

Fax szám:

E-mail cím:

dorina-harkany@freemail.hu

Weboldal(ak):