Polgár Pince Panzió

Családias hangulatú, mediterrán panzió, ódon hangulatú pince Villányban



Bemutatkozás:

Szeretettel várjuk Villányban, az ódon hangulatú pincénkben, a régmúltat idéző Bortrezorban, a családias hangulatú, mediterrán panziónkban, távol a városok, a főutcák zajától, hogy feltöltődjön, hogy felfrissüljön, hogy új barátokra leljen, hogy az elfelejtetett ízekkel ismerkedjen.

A Polgár Pincészet neve immár 20 éve jelent egyet a minőségi borok termelésével. Az optimális termőhely kiválasztásával, terméskorlátozással, gondos szürettel és a legkorszerűbb feldolgozással a pincészet garantálja boraik kimagasló minőségét. Ennek elismeréseként Polgár Zoltánt 1996-ban az “Év Bortermelőjévé” választotta a Magyar Bor Akadémia és a szakmai közvélemény.

A számos, nemzetközi versenyen díjnyertes Polgár bor mellé ajánljuk a tradicionális magyar konyha remekműveit, melyek tökéletes harmóniával varázsolják el a látogatókat. A vendégek királyi étkek és borok társaságában élvezhetik a nyugalom szigetének kényeztető pillanatait.

A régmúlt fenséges emlékét idézi középkori, meghitt hangulatot árasztó, kanyargós pincefolyosóival a Polgár Bortrezor® Pince, ahol a villányi dűlők legszebb borai és a környék egyedülálló pincerendszere vár a látogatókra.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha ballagást, eljegyzést, esküvőt, osztálytalálkozót, szakmai találkozót vagy konferenciát szervez, vagy ha “csak” egy tiszta ízű természetes borra vágyik amelytől garantáltan nem fájhat a feje. A Polgár Pincészet konferenciaterme és a környéken egyedülálló Bortrezor® Pincéje kimagasló színvonalú szolgáltatásaival áll kedves vendégei rendelkezésére. A Pince rendezvényei közül megemlítendő a maradandó és kellemes élményt nyújtó Pünkösdi Borbál Borkirály és Borkirálynő választással, a novemberi Újborköszöntő az ökomenikus boráldással, köztük a Polgár Pannon Primőr borok bemutatásával.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7773 Villány, Hunyadi János utca 19.  
térkép »

Telefonszám:

06/72/492-194

Fax szám:

06/72/492-194

E-mail cím:

info@polgarpince.hu

Weboldal(ak):