Femina Fehérnemű Szaküzlet

Fehérnemű, fürdőruha, hálóruházat, zoknik, harisnyák forgalmazása

Bemutatkozás:

A Femina fehérnemű szaküzlet 1994 márciusa óta működik Pécs-Kertvárosában. Kizárólag magyar gyártók által készített, valamint TRIUMPH és FELINA termékek képezik az üzlet széleskörű kínálatát.

Többnyire női fehérneműket forgalmazunk, de kínálatunkban megtalálhatóak férfi és gyermek alsóneműk is. Az olcsó trikók, hálóingek, pizsamák, köntösök természetes forma és színtartó alapanyagból készültek. Fürdőruhákat állandó jelleggel árusítunk, s méretválasztékunkkal a molettebb hölgyekre is gondolunk. A forgalmazott zoknik között megtalálhatók az ún. guminélküliek is 100% pamut-tartalommal. A magyar minőségű (ISO 9001) harisnyatermékek, boka és térdfixek, combfixek, mintás harisnyanadrágok között fiatalok és idősek is találnak megfelelőt a hétköznapi és alkalmi megjelenéshez is.

KÍNÁLATUNK:
- funkciós és kényelmes melltartók, B-H kosármérettel, multifunkciós pántokkal, merevítő nélküli és push-up változatban, hátbővítőkkel, zselés mellemelőkkel
- elasztikus és 100% pamutból készült női trikók, a simától a csipkével díszítetten át a mellkosarasig
- szuperfésült pamut férfi és gyermek atléták
- női alsók az Y tangáktól - a mamabugyin át - a fűzőnadrágig
- férfi alsók, gyermek alsók - normál és boxer fazonban
- női és férfi, klasszikusan elegáns vonalvezetésű és szexi hálóruhák, köntösök XXXL méretig
- egy- és kétrészes fürdőruhák, 36-60 méretig, divatos és alakformáló kivitelben, gyermekek és férfiak részére úszók (szezontól függetlenül télen-nyáron)
- titok-, boka-, térdzoknik - bébitől a 48-as méretig, magas pamuttartalommal, komfort gumírozással, és gumi nélküli változatban-harisnyaféléket a bokafixtől a széles betétes harisnyanadrágokig, színes és vastag megjelenéssel, a necctől a kalocsai mintásig - hétköznapokra és alkalmakra egyaránt

Hozzáértő kiszolgálással, kártyás és utalványos fizetési lehetőséggel várjuk minden Kedves régi és új Vásárlónkat a hét minden napján.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7600 Pécs, Éva u. 1.  
térkép »

Telefonszám:

06-72-410-420

Fax szám:

E-mail cím:

femina.pecs@freemail.hu

Weboldal(ak):