Huniolift Kft

Felvonó alkatrészek gyártása, lézervágás, élhajlítás, rozsdamentes lemez



Bemutatkozás:

Dél-Dunántúlon, Pécs városában található cégünk, mely 2004-ben alakult egyéni vállalkozásból.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

FELVONÓ ALKATRÉSZEK GYÁRTÁSA
Kijelzők, nyomógombok, felvonó modulok és komponensek gyártása a fő tevékenységünk. Az egyedi igényeknek megfelelően komplett hívó- és belsőtablókat készítünk. Kialakításuk a normál kialakításon kívül lehet panel, pultformájú, vagy akár süllyesztetten szerelt. A nyomógomb fajta választása a felhasználók igényei szerint alakítható. A modulok a felvonó komfortosabbá tételét teszik lehetővé, mint pl. szövegbemondó és gong modul. Az ECAL felvonó vészhívó és távfelügyeleti rendszer bármelyik régi vagy új felvonóhoz beépíthető, ahol TONE üzemmódú (dallam) tárcsázás lehetséges.

LÉZERVÁGÁS, ÉLHAJLÍTÁS, LEMEZMEGMUNKÁLÁS
Lemezmegmunkáló üzemünkben lézeres vágó, CNC élhajlító, AWI hegesztő, lézeres és forgácsoló gravírozó, csaphegesztő berendezések használatával készülnek termékeink.
Lézeres lemezvágó gépünk nagy kapacitású és kialakításában, technológiájában egyedülálló környékünkön.
Élhajlító gépünk alkalmas összetett hajlítások elvégzésére. Hidraulikus szerszámbefogás és automata bombírozás támogatja az állandó jó minőségű munkát. A gép speciális felépítése lehetőséget biztosít az átlagosnál szélesebb mély hajlítások végrehajtására.
Forgácsoló gravírozással készítünk feliratokat, logokat, melyeket színesre, többszínűre is festünk. Lézeres gravírozással fém felületekre égetjük a kívánt szöveget vagy ábrát fekete színben. Ez a technológia alkalmas üveg, kő, fa, bőr és műanyag felületek megmunkálására illetve darabolására.

ROZSDAMENTES LEMEZ
Cégünk látja el a Schmidt-Edelstahl GmbH képviseletét, mely 25 éves tapasztalattal rendelkező, Németországban tevékenykedő vállalkozás. Több mint hatvan típus áll rendelkezésére. Különböző táblaméretben és vastagságban tudunk lemezeket szállítani. Kínálatunkban megtalálhatók mintás lemezek, amelyek több színben rendelhetők és kívánságra különböző formában hajlíthatók és méretre vágathatók. Hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk, így a gyors szállítási határidő sem okoz problémát. Néhány felhasználási terület: felvonó kabinok gyártása-burkolása, különböző belsőépítészeti és dekoratőr munkák, üzemi konyhák kiépítése, vegyi és környezeti hatások által fokozottan igénybe vett felületek burkolása, stb.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7600 Pécs, Közraktár u. 2.  
térkép »

Telefonszám:

06/72/515-448

Fax szám:

06/72/515-449

E-mail cím:

info@huniolift.hu

Weboldal(ak):