Edit Vendégház

A Harkányi fürdő bejáratától 300 m-re, csendes, zöldövezeti környezetben



Bemutatkozás:

Vendégházunk Harkány központjában, a fürdő bejáratától 300 m-re, csendes, zöldövezeti környezetben található.

2 és 3 ágyas szobáink tusolóval, WC-vel, televízióval felszereltek, részben teraszosak. A háromszintes vendégház összesen 9 szobával rendelkezik, maximum 21 fő elhelyezésére alkalmas. Szintenként jól felszerelt konyha, és televízióval felszerelt nagy nappali áll vendégeink rendelkezésére. Internet Wireless hozzáférés.

A kertben grillezési lehetőség, kerti bútorok és hintaágy segíti a szabadidő kellemes eltöltését. Takarítás és ágyneműcsere napi illetve heti gyakorisággal biztosított.


KÖZELI LÁTNIVALÓK, PROGRAMLEHETŐSÉGEK:

Ebbe a kisvárosban igen korán beköszönt a tavasz és sokáig élvezhető a meleg őszi napsütés. Harkány Magyarország egyik legjelentősebb és legszebb gyógyfürdője. Gyógyvize Európában egyedülálló összetételű. A benne oldott állapotban megtalálható ásványi anyagok, a reumatikus, ízületi betegségek gyógyulásához nyújtanak hatékony segítséget. A benne oldott állapotban megtalálható ásványi anyagok, a reumatikus, ízületi betegségek gyógyulásához nyújtanak hatékony segítséget. A víz eredményesen alkalmazható csonttörések, baleseti utókezelések, bőrbántalmakkal kapcsolatos, panaszok megszüntetésére. Az egész esztendőben üzemelő gyógyfürdő télen és hűvösebb napokon a gyógymedencék mellett, nyugágyakkal felszerelt pihenőcsarnokkal várja vendégeit. Nyáron a gyógyfürdő melletti strandfürdő és uszoda szolgálja az Önök kényelmes pihenését, közel 13.000 m²-es árnyas fürdőparkkal.

- Siklósi vár,
- Máriagyűd - kegytemplom,
- Nagyharsány - szoborpark,
- Villány - pincesor, bortúrák,
- Dráva - sétahajókázás
- Pécsi városnézés,
- túrázás, horgászat, csónakázás, strandolás




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7815 Harkány, Kölcsey tér 22.  
térkép »

Telefonszám:

06/72/480-585, Mobil: +3620/380-1636

Fax szám:

E-mail cím:

editvendeg@freemail.hu

Weboldal(ak):