Aralica Panzió

Kényelmes, hangulatos apartmanok, wellness-fitness résszel, Zártkörű rendezvények lebonyolítása



Bemutatkozás:

Töltsön felejthetetlen napokat retro, családias panziónkban! Az Aralica Panzió Pécstől mindössze 30 percre. Villánytól 5 percre, Nagyharsány központjában, a Szársomlyó hegy lábánál, kellemes mediterrán környezetben található.

APARTMANOK

Három kétszobás apartman (Marko, Piroska, Violeta), 9+8+7 fő, 3 fürdőszobával és 3 felszerelt konyhával várja minden kedves kikapcsolódásra vágyó vendégét a Szársomlyó a hegy tövében. Apartmanjainkat egyszerre csak egy társaságnak, párnak, családnak adjuk ki.

Marko Apartman
Méret: 65m2
Elrendezés: 2 tágas szoba, 1 konyha, 1 felújított fürdőszoba, előtér, terasz
Apartmanjaink egykor lakások voltak, amiket teljesen felújítottunk 2009-ben. Külön bejárat, a bejárat előtt terasz áll vendégeink rendelkezésére. A bútorok nem újak, hanem a ház jellegéhez igazítottan retro stílusúak. A szobák tágasak (20m2) és magas belterűek (3,8m), így ha három vagy négy fő is van, egy szobában kényelmesen elfér mindenki.
Felszereltség: szobánként színes TV, helyi kábeltvs adásokkal, ágynemű, ingyenes internethasználat, zárt parkolási lehetőség, fürdőszobában hajszárító, törölköző, wc-papír, folyékony szappan, konyhában hütőszekrény, mosogatószer, mosogatószivacs, kávéfőző, gáztűzhely, tányérok, poharak, evőeszközök.

Piroska Apartman
Itt az egész család, társaság kényelmesen elfér.
Méret: 60m2
Elrendezés: 2 tágas szoba (egy négyágyas és egy háromágyas), 1 konyha, 1 felújított fürdőszoba, nagy előtér, mediterrán hangulatú kertre néző terasz.
Ezen apartmanunk is egykor lakásként volt használva, és meg is hagytuk eredeti elrendezését, annyi különbséggel, hogy 2009-ben ez az apartman is fel lett újítva. Külön bejárattal rendelkezik. A szobákban a bútorok nem újak, hanem a ház jellegéhez igazítottan, régi bútorok vannak. A szobák tágasak (20m2 illetve 16m2), a konyha is 15m2-es, így ha három vagy négy fő van egy szobában, kényelmesen tudnak közlekedni.
Felszereltség: szobánként színes TV, helyi kábeltvs adásokkal, ágynemű biztosított, ingyenes internethasználat, zárt parkolási lehetőség, fürdőszobában hajszárító, fürdőlepedő, törölköző, wc-papír, folyékony szappan, konyhában hütőszekrény, edények, evőeszközök, poharak, kávéfőző.

ÉTTEREM

Családi, baráti partyk (leánybúcsú, legénybúcsú, születésnap, névnap, ballagás, eljegyzés stb.) és céges rendezvények kiváló helyszíne. Előzetes megbeszélés alapján különféle ételekkel állunk kedves vendégeink rendelkezésére.
A Szalonban 40, míg a kávézóban 20 főt tudunk elhelyezni. A Szalon különteremként is szolgál, így biztosítva a privát és nyugalmas szférát.

WELLNESS & FITNESS

A vendégház rendelkezik egy jól felszerelt wellness résszel, melyben fényterápiával felszerelt jacuzzi, infravörös- és finn szauna, valamint fitness terem várja kedves vendégeinket. Igény esetén professzionális masszázs rendelhető. Fitness terem felszereltsége: futópad, multigym, haspad, szobakerékpár

KILÁTÓ

Ezen kívül egy egyedi kilátó (csak nyáron) és mediterrán hangulatú kert teszik a látogatást felejthetetlen élménnyé.

A környéken nagyszerűeket lehet kirándulni, biciklizni.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7822 Nagyharsány, Kossuth L. u. 38.  
térkép »

Telefonszám:

+36-30-2767983

Fax szám:

E-mail cím:

info@aralica-apartman.com

Weboldal(ak):