Tóth és Társa Kft

Magasépítés, építőipari generálkivitelezés. Burkolástechnikai szaküzletet



Bemutatkozás:

A Tóth és Társa Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság 1998. június 1-jén alakult. A társaság fő profiljában a generál építőipari magasépítési tevékenység a meghatározó.
Az alkalmazotti létszám a mindenkori munkafolyamatokhoz igazodott.

A Tóth és Társa Kft. az építőmesteri tevékenységét saját alkalmazottaival látja el kifogástalan minőségben, míg a gépészeti, villanyszerelési (erős- és gyengeáramú), festési, melegburkolási feladatokat alvállalkozók bevonásával végzi el. A teljes foglalkoztatási létszám – az elvégzendő feladatok függvényében - az alvállalkozókkal együttesen 28-35 fő között mozog.

A Tóth és Társa Kft. az elmúlt több, mint tíz évben a dél-dunántúli régióban ismertté vált és kiváló munkavégzéssel kivívta a szakma és a megrendelők elismerését.


KIVITELEZÉS

A társaságot megkereső megrendelő a feladat felvázolása után a lehetőségek szerinti legrövidebb időn belül konkrét írásos árajánlatot, illetve műszaki javaslatot kap. Az árajánlatoktól függően a beszállítókon keresztül projekt árakat készítünk és a legnagyobb kedvezmény elvén működő árak kerülnek beépítésre az ajánlatba.

Amennyiben a műszaki megoldások között anyagilag jelentős eltérések találhatók, társaságunk a megrendelőre nézve legjobb ár-értékarányt állítja fel és javasolja.

A kivitelezéshez szükséges műszaki ellenőri ellenőrzést a Tóth és Társa Kft. saját vállalkozáson belül meg tudja oldani, illetve kiemelt projekteknél a megrendelő felé javaslattal él a műszakilag legjobb ellenőr kiválasztására.


KERESKEDELEM

Társaságunk vezetése 2009. év elején úgy döntött, hogy megkezdi néhány speciális építőanyag forgalmazását. A megrendelők igényeinek teljes körű kielégítése érdekében a Pécs, Diófa u. 2. szám alatti telephelyen Burkolástechnikai Szaküzletet alakítottunk ki, mely szaküzletben a legnevesebb hazai és európai uniós országok gyártóinak kiváló minőségű és kedvező ár-érték arányú termékei állnak a kivitelezők rendelkezésére: ARDEX, Gutjahr, Saint-Gobain Weber Terranova, KVARC, Klinker.

Burkolástechnikai Szaküzletünkben maketteken és bemutatófalon tudjuk leendő ügyfeleinknek megmutatni az általunk kínált rendszereket, az alábbi témakörökben:
- terasz szigetelés és víztelenítés;
- burkolási segédanyagok (szigeteléstől a fugázásig);
- szárazhabarcsok, színes vakolatok;
- klinker termékek;
- szerszámok a szakszerű kivitelezéshez.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7600 Pécs, Matakovits u. 53.  
térkép »

Telefonszám:

06-72/243-046,06-30/956-0942

Fax szám:

06-72/243-046

E-mail cím:

info@tothestarsakft.hu

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

Burkolástechnikai Szaküzlet: 7622 Pécs, Diófa u. 2.