Állás-Pont

Munkaerő-közvetítő és Munkaerő-kölcsönző Iroda



Bemutatkozás:

AZ ÁLLÁS - PONT TÖRTÉNETE:

Az ÁLLÁS-PONT cégcsoport 2000 áprilisában kezdte meg működését azzal a szándékkal, hogy a gazdasági élet bármely területén felmerülő munkaerőhiányt a kívánt igények szerint és az adott szolgáltatásaink alapján teljesítsük, illetve a munkavállalók szervezetbe való integrálódása, minél kisebb kockázatot jelentsen.

Büszkék vagyunk arra, hogy a nevünkben található kötőjelhez hasonlóan sikeresen kötjük össze a munkaadókat és a munkavállalókat, így az elmúlt 13 évben több mint száz Partnerünk és több ezer álláskeresőnk megelégedése mellett, az elvégzett és folyamatos szakmai munkánknak köszönhetően az ÁLLÁS-PONT Dél-Dunántúl vezető humán szolgáltató irodájává nőtte ki magát és ma már az ország egész területén képes minőségi szolgáltatást nyújtani.

Web-oldalunkat ajánljuk figyelmébe, amely cégünk és a benne rejlő számtalan lehetőséghez kíván segítséget nyújtani - munkát keresők és munkát kínálók részére. Szolgáltatásaink áttanulmányozását követően részletesebb információért forduljon bizalommal az ÁLLÁS-PONT IRODA bármely munkatársához.


SZOLGÁLTATÁSAINK MUNKAADÓKNAK:

1. Munkaerő-közvetítés
A munkaerő-közvetítés lényege, hogy a Partnerünk megbízható pályakezdőt vagy többéves tapasztalattal rendelkező munkatársat találjon a keresett pozícióba. A munkavállalókat felkutatva, a felmerülő munkaköri igények alapján széles körű tesztelésnek, válogatási technikának vetjük alá, és az objektív mérések alapján legmegfelelőbb pályázókat prezentáljuk Partnerünk részére. Az egyes munkatársak felkutatása komplex feladat, amely minden esetben maximálisan alkalmazkodik Partnerünk elvárásaihoz.
Új szolgáltatásunk - Megváltozott munkaképességű munkavállalók közvetítése
A Salva Vita Alapítvánnyal ( http://www.salvavita.hu/ ) közösen 2012-ben indítottuk el a megváltozott munkaképességű munkavállalók közvetítését.
A megváltozott munkaképességű munkavállalók alkalmazásával, vállalkozása mentesülhet a rehabilitációs hozzájárulás befizetési kötelezettsége alól, úgy, hogy közben értéket teremthet.

2. Munkaerő-kölcsönzés
A munkaerő-kölcsönzés azon cégek részére ideális, amelyeknél tartós munkaerőhiány van, de új munkaerő felvételére nincs lehetőség. A jelenleg tapasztalható, folyamatosan változó gazdasági helyzetben Partnereink körében igen népszerű a szolgáltatásunk, mely során mi alkalmazzuk a munkához szükséges megfelelő végzettségű és tapasztalatú munkavállalókat, viszont a munkavégzés a Partnerünk utasítása és elvárása alapján történik.

3. Diákmunka
Partnereink által sűrűn igényelt szolgáltatásunk, hisz a 2013-as magyarországi munkaerőpiac legkevesebb költséggel járó, a munkaadók kényelmét leginkább szolgáló, ezáltal a legkeresettebb foglalkoztatási formája. A diákok egész évben könnyen mozgósíthatóak néhány napos, illetve folyamatos munkákra is, a nap bármely szakában.

4. Bérszámfejtés
A bérszámfejtés olyan területet jelent, ahol a jogszabályok gyakran változnak, és emiatt a bérszámfejtő alkalmazások terén folyamatos újításokra van szükség.
A bérszámfejtés kiszervezésével rugalmasabbá és dinamikusabbá teheti ezt a tevékenységet, és nem kell megküzdenie a bérszámfejtés menedzselésének nehézségeivel.
Az Állás-Pont bérszámfejtési szolgáltatása segítségével Ön időt, pénzt és munkát spórolhat meg cége számára. Bérszámfejtési szolgáltatásunk keretében átvállaljuk az Ön cégének teljes bérszámfejtését és az ezzel kapcsolatos összes adminisztrációt.
Magasan képzett szakembereink munkája révén Ön biztos lehet abban, hogy a bérszámfejtése gyorsan, pontosan és időre elkészül, valamint nem kell foglalkoznia a folyamatosan változó jogszabályokkal, a bérszámfejtő kollegák felvételével és rendszeres továbbképzésével.

Vállaljuk cégek teljes körű bérszámfejtésének és TB ügyintézésének ellátását.
- NAV felé munkavállalói ki-, bejelentések
- Munkaügyi adatlap nyilvántartás
- Munkaidő, túlóra, műszakrendek elszámolása
- Cafeteria működtetése és elszámolása
- Táppénz ellátás ügyintézése
- Kilépő munkavállalók bérelszámolása
- Szakképzési hozzájárulás elszámolása
- Éves archiválás, ellenőrzés előkészítés
- Hivatalos ellenőrzések lebonyolítása, segítségnyújtás

5. Könyvelés
Nehéz a folyamatosan változó jogszabályi és adóváltozásokat nyomon követni és kiigazodni közöttük. Mi segítünk Önnek. A könyvelés a jól működő vállalkozás egyik fontos eleme. Munkatársaink figyelnek arra, hogy könyvelése naprakész legyen és könnyebben tudjon döntéseket hozni a vállalkozása jövőjéről.
Cégünk tapasztalt könyvelő segítségével teljes körű könyvviteli és könyvelési szolgáltatást nyújt, elérhető áron.
Amennyiben könyvelési, adózási kérdése van, forduljunk hozzánk bizalommal.

Amennyiben bármely szolgáltatásunk felkeltette a figyelmét és további információra, illetve árajánlatra lenne szüksége, kérjük, keressen az elérhetőségeinken.


SZOLGÁLTATÁSAINK MUNKAVÁLLALÓK RÉSZÉRE:

1. Diákmunka:
Azon nappali tagozatos diákoknak tudunk kereseti lehetőséget biztosítani, akik betöltötték a 16. életévüket, és az iskola mellett marad szabadidejük alkalmi, illetve folyamatos munkák elvégzésére.

2. Munkaerő-kölcsönzés:
A munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunkra minden 18 év feletti pályázó jelentkezhet, aki pár hónapos, vagy akár néhány éves munkavégzést is preferál. A kölcsönzés lényege, hogy az Állás-Pont Munkaerő-kölcsönző Iroda alkalmazza a munkavállalót, de a munkavégzés a partnercégeinknél történik.

3. Munkaerő-közvetítés:
Ezen szolgáltatásunk lényege, hogy a leadott önéletrajzok és az interjúk segítségével komoly és tartós munkahelyeket találjunk Pályázóink részére úgy, hogy végig a törődést és az őszinteséget helyezzük előtérbe.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

7600 Pécs, Liszt Ferenc u. 10.  
térkép »

Telefonszám:

06/72/515-755,

Fax szám:

06/72/515-756

E-mail cím:

allas-pont@allas-pont.hu

Weboldal(ak):