Alea Nostra Kft. - Átrium Hotel

Szállodai Szolgáltatások



Bemutatkozás:

190 éves múltra visszatekintő harkányi gyógyvíz, a méltán elismert villányi vörösborok, az évszázados siklósi vár, a Máriagyűdi kegytemplom, az érintetlen Duna-Dráva nemzeti park által határolva, az évezredes Pécs kultúrájával együtt, változatos, aktív pihenésre adnak lehetoséget a Harkányba érkező vendég, gyógyulásra váró betegek számára.

Harkány Baranya megye déli részén, a Dráva folyó völgyében a Tenkes és Szársomlyó hegy ölelésében fekszik. A történelmi siklósi vár, a Siklós Spa közelében. E változatos tájon vezet keresztül az út, hol egymást követő búzamezők, tiszta vizű tavak, zöldellő erdők, és szőlő ültetvények között bújik meg a gyógyító víz városa Harkány. Egykoron a Garai és a Batthyányi családok uralták e vidéket, méltán híres történelmi emlékeket hagyva maguk után az utókor számára.

Reméljük, Önt is mihamarabb vendégeink között üdvözölhetjük, ha egyszer megtisztel minket biztosan nem fog csalódni.
Harkány visszavárja!

HOTEL

A fürdőváros központjában, a strand bejáratától mindössze 100 méterre található az Átrium Hotel kulturált, kellemes épülete, mely szolgáltatásaival elősegíti az itt tartózkodó vendégek gyógyulását, pihenését.

A felújított épületben 25 darab kétszemélyes, franciaágyas, 5 darab háromágyas szoba és egy lakosztály várja a vendégeket, melyek többségében pótágy felállítására is lehetőség van. A szobákban a mai kornak megfelelően ingyenes WIFI szolgáltatás is rendelkezésre áll a laptoppal érkező vendégeink részére.

A félpanziós rendszerben (reggeli, vacsora) üzemelő hotelben 50 fős étterem és hangulatos zártkerti terasz található. Szállodánk zárt udvarban ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk személygépkocsival érkező vendégeinknek.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7815 Harkány, Kossuth L. u. 10.  
térkép »

Telefonszám:

tel/fax: +36/72/279-051

Fax szám:

tel/fax: +36/72/279-051

E-mail cím:

hotel@atriumharkany.hu

Weboldal(ak):