Színe-java Dekorstúdió

3D feliratok, reklámtáblák, autó - és faldekoráció készítéseBemutatkozás:

3D BETŰK

Rendkívül tartós styrofoam habanyagból készült betűk ill. más formák.
Nagyon látványos és kedvelt dekoráció.

REKLÁMTÁBLÁK

Reklámtáblák, reklámfeliratok készítése grafikus tervezéssel vagy kész (hozott) tervek alapján. Manapság a reklámtáblák korszakát éljük – a cégek, sőt az egyéni vállalkozók többsége is készíttet valamilyen, a tevékenységét bemutató feliratot vagy komplexebb reklámeszközt, cégért. A jól megtervezett, figyelemfelkeltő és megfelelően kivitelezett reklámtáblák már messziről hirdetik az adott szolgáltatást, tudatosítják a potenciális ügyfelekben az elérhetőséget. A reklámtáblák készülhetnek digitális nyomtatással vagy számítógépes fóliavágással egyaránt.

AUTÓDEKORÁCIÓ

Egyedi vagy céges autók dekorálása, esztétikai vagy reklámcélú autódekoráció kivitelezése grafikai tervezéssel. Autódekoráció készítése személyautóra, mikrobuszra, kisteherautóra, valamint autóbusz, ill. motorkerékpár dekorálása. Az autódekoráció lehet az önkifejezés eszköze magánszemélyek, vagy a céges arculat része vállalkozások esetén. Az autódekoráció a leghatékonyabb reklámok egyike: amerre a céges autó jár /parkol, mindenütt látják, és ha megfelelő a tervezés és kivitelezés, a kereslet és a kínálat egymásra talál. Fotót készítünk járművéről, így Ön is láthatja a tervezett autódekorációt még az elkészítés előtt.

FALDEKORÁCIÓ

Faldekoráció, faltetoválás, amivel igazán egyedivé varázsolhatja otthonát vagy irodáját. A könnyen felragasztható és visszaszedhető fóliával az üres felületeket teheti hangulatosabbá, színesebbé – a faldekoráció révén egyedi és különleges enteriőrt teremthet. Dekorstúdiónkban többféle színben és méretben választhat egyedi motívumainkból. Kreatív, egyéni faldekoráció – amennyiben nem találna a kész minták között megfelelőt, bármilyen elképzelést szívesen megvalósítunk.
vissza a kereséshez >>

A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7700 Mohács, Bakács u. 1.   térkép>

Telefonszám:

06/69/301-587, mobil: 06-20-973-7207

Fax szám:

E-mail cím:

info@szinejavadekor.hu

Weboldal(ak):