Zaci Szoft Kft

Zálogházi szoftvercsomag



Bemutatkozás:

Hogy mit kínálunk Önnek és cégének? Komplett zálogházi szoftvercsomagot, amely:
- egyszerűen kezelhető
- remek ár/érték aránnyal rendelkezik
- egyedülálló a piacon
- folyamatos szervizhátteret
- egyedi igények kielégítését
- több zálogházba egyidejű megrendelés esetén jelentős kedvezményeket
- betanítást az alkalmazottaknak

Ma már nem a mit a lényeg, hanem a HOGYAN! Egy zseniális zálogházi szoftver, a legnagyobb hatékonyságért! Eszközök és módszerek, ami egy sikeres zálogházhoz kell. Ebben egy jó program ugyanúgy fontos, mint az üzletvezetéshez szükséges szakértelem. Erre számíthat, ha velünk dolgoztat.
Mire alapozzuk mindezt: évtizedes szakmai tapasztalat szoftverüzemeltetés terén folyamatosan bővülő partneri kör keresztmarketing lehetősége, partnerkapcsolatok építése. A Zaci Szoft Kft. piacépítő módszere, ügyfélbarát stratégiája, marketing terve ötvözi az elmúlt évtizedek szakmai tapasztalatát. A cégalapítók közel 20 éves szakmai tapasztalata juttathatja az Ön cégét is a csúcsra. Méghozzá gyorsan és költséghatékonyan.
Ma már nem a nagy hal eszi meg a kis halat, hanem a gyors a lassút!

Cégünk saját fejlesztésű zálogházi programját 1995-ben, az akkor még Komp-okt KFT név alatt a cég két tulajdonosa tervezte és fejlesztette ki. A kezdeti időkben több tucat zálogház tulajdonost kérdeztünk meg a programunk minél egyszerűbb, de mégis mindent átfogó működése és tökéletesre fejlesztése érdekében. Kitartásunknak és - úgy érzem bátran mondhatom - remek termékünknek köszönhetően, aki időben felfedezte a számítógép adta lehetőségeket és kipróbálta anno a zálogházkezelő programunkat, kevés kivételével a többség mai napig ezt használja. A program azóta persze sokat változott, hiszen, de a változtatások csakis a termékünk előnyére szolgáltak.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

7600 Pécs, Diana-tér 4. I.em. 6.  
térkép »

Telefonszám:

06-30-916-55-92

Fax szám:

E-mail cím:

freekz@freemail.hu

Weboldal(ak):