Fair-Expo Kft.

Kiállítászervezés és kivitelezés



Bemutatkozás:

Fő tevékenységünk természetesen a kiállítászervezés és -kivitelezés, beleértve az egyszerű standoktól a legbonyolultabbakig, igény szerint full service-zel.

Főbb szolgáltatásaink:

- Külföldi és belföldi kiállítások szervezése, kivitelezése
- Egyedi megbízások alapján belföldi és külföldi kiállításokon való megjelenés
teljes körű szervezése, kivitelezése
- Standok tervezése, kivitelezése, dekorációs munkákkal együtt
- Székek, asztalok, televíziók bérlete

A vállalkozás és a szolgáltatások bemutatása:

Társaságunk 1996. évi megalakulása óta kiállítás szervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. A hazai kiállítások szervezésén túl nagy hangsúlyt fektetünk a magyar vállalkozók külföldi kiállításokon való megjelenítésére is. Az elmúlt években több mint 1 000 vállalkozásnak segítettük a külföldi bemutatását különböző szakkiállításokon.
Kivitelezési munkánkat egyaránt igénybe lehet venni hazai és külföldi rendezvényeken.

A kiállítások szervezésén kívül rendezvényszervezéssel is foglalkozunk, valamint különböző rendezvényeken - pl. konferenciákon, mások által szervezett kiállításokon, vállalati prezentációkon - vállalunk stand kivitelezési munkákat.
Installáció típusa szinterezett fehér octanorm (1000-1200 m2).

Az elmúlt években - Németországba, Romániába, Horvátországba, Szlovákiába, Ukrajánába, Ausztriába, Olaszországba, Franciaországba, Belgiumba, Oroszországa, Moldáviába - szerveztünk magyar kis- és középvállalkozásoknak megjelenési lehetőséget.

Társaságunk az alábbi szakmai, érdekképvisleti szervezetek tagja:

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK), Magyarországi Kiállítás- és Vásárszervezők Szövetsége (MKVSZ), Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége (MaReSz)

A Fair - Expo Kereskedelmi Kft. 1998 óta az ITD Hungary értékelése alapján előminősített kiállítás-szervező és előminősített kiállítás-kivitelező minősítéssel rendelkezik.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

7300 Komló, Május 1. u. 8.  
térkép »

Telefonszám:

06/72/213-032, 06/30/9475756

Fax szám:

06/72/213-032

E-mail cím:

fairexpo@fairexpo.hu

Weboldal(ak):