Edetto Fenyőbútor Üzlet

Fenyőbútorok, kárpitos termékek, matracok eladása



Bemutatkozás:

Cégünk 1993.-ban családi vállalkozásban kezdett bútor kiskereskedelemmel foglalkozni. A tulajdonos Ott Ede és Ott Edéné. Igy mi sem természetesebb, hogy a cégünk neve Edetto lett. Az első pár évben a Zsolnay V. u.-ban a saját üzeletünkben, Pécsett szinte elsőként, kezdtünk fenyőbútorokat forgalmazni.
1995.-ben költöztünk be a belvárosba, a jelenlegi Rákóczi úti üzletünkbe, ami a Zsolnay szobor mellett található. Ez az üzlet kívűlről kicsinek tűnik, de valójában belül három szintes. Kínálatunkban még pár éve nagyon sok hazai és külföldi fenyőbútor gyártók termékei is szerepeltek, ma már igyekszünk kizárólag magyar partnerekkel dolgozni, akiknek gyárai már Európa legkorszerübb üzemei közé tartoznak. Maximálisan az Eu-s szabványoknak megfelelő minőségben dolgozzák fel a fenyőfát, és készítenek belőle olyan bútorokat, amik nem tartalmaznak semmilyen káros, szintetikus anyagot. Nem véletlenűl adnak a termékeikre 5 év granciát. (pl: Claudia bútor család).
Aki fenyő bútorral kezdi el berendezni otthonát, annak nem feltétlenűl kell mindent az utolsó polcig egyszerre megvennie. Biztosan, évek múltával is tudja folytatni a lakása bebútorozását, mert a natúr borovi fenyő mindig divat lesz, és nem lehet megunni.
Igyekszünk a raktárkészletünket folyamatosan úgy figyelemmel kisérni és feltölteni, hogy lehetőleg a vásárlónak ne kelljen várnia a kívánt bútorra.
Természetesen az árufajták sokasága miatt ez nem mindig lehetséges, de a megrendeléstől számított 2 héten belűl mindent be tudunk szerezni a kínálatunkból.
Nagyon sok kedves vásárlónk volt az elmúlt 20 évben, akik már szinte barátként jönnek vissza hozzánk egy kávéra és egy kis csevelyre.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
10.00 - 18.00
Szombat:
9.00 - 13.00




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7600 Pécs, Rákóczi u. 28.  
térkép »

Telefonszám:

06/72/324-240

Fax szám:

06/72/324-240

E-mail cím:

info@skandinavbutor.hu

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

7623 Pécs, Rákóczi út 28.